Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Nylig har Anaheim Ducks drakt blitt likt av mange voksne og ba. Fargen og designen har en unik stil. Alle vet at de forrige Anaheim Ducks ble opprettet av Disney, så det vakte naturlig nok oppmerksomheten til mange ba. Anaheim Ducks, den mest solgte Ba drakter for tiden, har blitt en av baas favorittgaver.

Anaheim Ducks ble grunnlagt i 1993, hockey trøye er delt inn i to mønstre. Det ene er "andebukta" -mønsteret trykt med eksplosjonen av fart, noe som betyr at teamet kan nå den raskeste hastigheten. Den ene er "andebukta" med faste øyne, som representerer den profesjonelle ånden til teamet som aldri taper.

Selv om Anaheim Ducks bare vant Stanley Cup en gang, men spillene deres lar alltid publikum se forskjellige spennende. Noen ganger er ikke nhl drakter teamets kulturelle ånd, men også publikums estetikk av klær, så suksessen til Anaheim Ducks er å fange forbrukees hjerter.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 196 تاريخ : چهارشنبه 31 ارديبهشت 1399 ساعت: 18:50

For øyeblikket er den største spilleren i NHL-verdenen Aleksandr Ovechkin, som fortsatt har på seg Washington Capitals drakt. 2018 er den herligste perioden i Aleksandr Ovechkins karriere. Han har høstet den høyeste æren i sin karriere og det varmeste og lykkeligste øyeblikket i familien. Flotte spillere kan alltid være de mest ansvarlige for deres karriere. For å akkompagnere sin gravide kone ga Aleksandr Ovechkin opp det vakreste øyeblikket av tildelingen.

Denne sesongens kamp blir Aleksandr Ovechkins siste kontraktsår, med fans som kjøper hockey trøye sine på forhånd og venter på kampstart. I fansenes øyne tror de at Aleksandr Ovechkin ikke har endret seg, men at de har endret seg fra ba til voksne.De liker Aleksandr Ovechkin sin resolutte og avgjørende, opprørske karakter, som alltid vet hva de vil og kjemper hardt.

Mange håper at Aleksandr Ovechkin kan knekke Wayne Gretzkys rekord, men han er veldig åpenhjertig når det gjelder fakta. Aleksandr Ovechkin sa: Han ville ikke vokse opp med baa sine med ødelagte armer og ødelagte ben resten av livet. Livet hans er hans eget. Det er ikke nødvendig å glemme den opprinnelige ideen for andre.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 200 تاريخ : شنبه 27 ارديبهشت 1399 ساعت: 17:23

Edmonton Oilers har alltid vært det stolte teamet til det kanadiske folket, etter å ha vunnet Stanley Cup fem ganger på syv sesonger. Edmonton Oilers har blitt et av favorittlagene til kanadiske fans, og hockey trøye deres har blitt en nødvendighet for mange fans. Denne sesongen gikk Edmonton Oilers inn på andreplassen i Pacific Division med 37 seire, 25 tap og 9 rekord på overtid. De kvalifiserte lagene i sluttspillet vil definitivt vinne.

Edmonton Oilers har mistet sin opprinnelige rekord siden 1990. Det er enda mer ivrig for laget å komme inn i sluttspillet. I fjor sa Edmonton Oilers opp treneren og daglig leder på grunn av deres dårlige rekord og erstattet Ken Holland og Dave Tippett som sine nye trenere. Generelt sett vil de nye trenee i laget vise dårlig ytelse i en periode, men Edmonton Oilers har erobret alle med en perfekt startrekord.

Etter den generelle justeringen av treneren, har Edmonton Oilers gjort store fremskritt fra keeper til spiss og vaktspillee. 30-års intervallet har gjort at kanadiske fans ikke kan vente med å ta på seg Edmonton Oilers drakt igjen og glede seg over det øyeblikket laget vinner.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 153 تاريخ : چهارشنبه 24 ارديبهشت 1399 ساعت: 17:32

Denne sesongen er 50-årsjubileet for grunnleggelsen av Vancouver Canucks. Laget er ivrig etter å vinne det endelige mesterskapet som NFL Kansas City Chiefs. De er nå 36 - 27 - 6 på overtid, med 78 poeng og Nashville Predators bundet for det andre wild-kortet i Vesten. Kan spillere ta på seg hockey trøye sine for å delta i det endelige spillet i møte med oppturer og nedturer i scenen?

Siden 2014 har Vancouver Canucks ikke kvalifisert seg til sluttspillet. Selv om laget har fire utmerkede spillere og keepere denne sesongen, er de fortsatt langt bak i angrep. J. T. Miller har sluppet løs potensialet sitt siden han hadde på seg Vancouver Canucks drakt. Vancouver Canucks har Elias Pettersson, Brock boeser, Quinn Hughes og j.t. Miller. Laget har gjort store fremskritt.

Quinn Hughes tapte for sin yngre bror Jack Hughes i rookieprestasjoner, men i denne sesongens prestasjoner overskred han fullstendig alles ytelse. Quinn Hughes har som forsvarer rik oppmerksomhet på stedet, og merketeknologien er førsteklasses visjon og dømmekraft. Vancouver Canucks har Quinn Hughes. Det er virkelig en fordel teamet ikke forventet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 158 تاريخ : دوشنبه 22 ارديبهشت 1399 ساعت: 16:27

I fjor vant St. Louis Blues, som brøt gapet på 52 år og vant Stanley Cup, 42-19, 10 overtid og 94 poeng denne sesongen. Denne sesongen er litt vanskelig for dem, både spillere og taktiske aspekter er litt svake. I fjor ble St. Louis Blues drakt kjøpt av mange fans, og deres ytelse på den tiden var virkelig utmerket.

St. Louis Blues rekord har blitt påvirket til en viss grad på grunn av skader på nøkkelspillere. Takket være det faktum at St. Louis Blues ikke er et lag som mangler andre, vil styrken avta. I møte med fraværet av nøkkelspillere, har andre spillere av St. Louis Blues spilt bedre. Enten det er i front eller kjeeforsvaree for lagets seier, de tar sammen ansvar for sin nhl drakter.

St. Louis Blues er et stort NHL-lag. De spiller med sterk viljestyrke. Mens de venter på at hovedspillee kommer tilbake, tester de potensielle evner. St. Louis Blues er verdt å se på. Vil de vinne mesterskapet?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 194 تاريخ : پنجشنبه 18 ارديبهشت 1399 ساعت: 10:09

Siden han vant NHL-mesterskapet forrige sesong, har Blues hatt enestående popularitet. Og deres styrke har ikke lyktes i å leve opp til folks kjærlighet til dem. Denne sesongen rangerte de først på Weste Conference. Derfor liker flere og flere fans å kjøpe deres hockey trøye.

Men faktisk hadde de ikke en jevn tur for å komme dit de er nå. I løpet av 12. februar-kampen mot Ducks led deres forsvarsspiller Jay Bouwmeester en hjertepisode og ble skyndet seg til sykehuset. Selv om ytelsen deres til slutt overskygget glansen av Anaheim Ducks drakt, mistet de en god forsvarer. Bouwmeester ble brakt tilbake til livet, men sa at han ikke ville være i stand til å spille resten av sesongen.

Uansett tok han en bevisst beslutning, fordi livet er over hockey. Han hadde den lengste strek av påfølgende kamper spilt av en forsvarer i NHLs historie da han dukket opp i 737 kamper mellom 2004 og 2014. Derfor er han en hardtarbeidende spiller, han trenger bare litt tid på å komme seg.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 207 تاريخ : سه شنبه 2 ارديبهشت 1399 ساعت: 13:50